Door middel van de groene knop "Upload een beeld" rechts bovenaan op de website kunt u één of meerdere foto's uploaden. Om meerdere foto's te selecteren, houdt u "control" (PC: strg of ctrl, Mac: cmd) ingedrukt, terwijl u op de gewenste foto's klikt

Zorg ervoor dat uw foto's technisch in orde zijn en opgeslagen zijn in de aanvaarde formats bij voorkeur JPG of TIF) opdat ze door ons systeem herkend zouden worden.

Door foto's up te loaden op DocCheck Pictures bevestigt u dat u alle rechten op de foto's bezit, geen inbreuk pleegt op rechten van derden of inbreuk pleegt op de DocCheck AGV.

Tipp: We voeren de upload ook graag uit voor u en helpen graag verder met de digitalisering van uw mediaverzameling. Stuur ons gewoon uw foto's en video's op CD/DVD :

DocCheck Medical Services GmbH
Alexandra Schritz
Vogelsanger Str. 66
D-50823 Keulen (Duitsland)

7 beoordeling(en) (3.86 ø)