Solliciteren is kinderspel. Log eerst in met uw DocCheck-wachtwoord. U hebt nog geen DocCheck-wachtwoord? In dat geval gewoon hier gratis registreren.

Bij een vacature die u bevalt, klikt u daarna op de knop "Nu solliciteren". Schrijf nu uw bericht en voeg eventueel nog extra documentatie toe.

Als u uw vacature nu nog niet wil versturen, klikt u op "Opslaan". U kunt uw sollicitatie ook later versturen of bewerken. U vindt al uw sollicitaties samen onder "Voor kandidaten" "Profielbeheer".

1 beoordeling(en) (5 ø)