Om u bij DocCheck in te loggen, hebt u behalve uw wachtwoord ook uw gebruikersnaam nodig. U dient beide exact zo in te geven, zoals opgegeven bij uw registratie.

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u het hier resetten en een nieuw wachtwoord vastleggen.

Het kan echter eventueel ook liggen aan de instellingen van uw browser. Om DocCheck in al zijn facetten te kunnen gebruiken, moet u

Als het nog altijd niet lukt, kunt u zich tot ons supportteam wenden.

30 beoordeling(en) (4 ø)