De DocCheck wachtwoordbescherming is een identificatieservice voor medische websites, die krachtens de wet op de medicinale producten versleuteld moeten worden.

5 beoordeling(en) (4 ø)

Om een DocCheck wachtwoord te krijgen klikt het lid uit e medische beroepsstand gewoon op deze link en kiest zijn beroep uit. Deze persoon wordt dan automatisch verder doorgeleid naar de service voor het verlenen van wachtwoorden.

0 beoordeling(en) (0 ø)

De gegevens die via de gebruikers bij DocCheck worden opgeslagen, vallen onder de wet op de gegevensbescherming. DocCheck geeft nooit, in geen enkel geval persoonlijke gegevens of e-mailadressen van gebruikers aan derden door –ook niet aan firma’s, die DocCheck als toegangswachtwoord gebruiken. Uitzondering: de gebruiker stemt, in het kader van de services DC Personeel expliciet in met de overdracht van zijn gegevens aan derden.

DocCheck stelt ook geen persoonlijke gebruikersprofielen op die inlichtingen geven over de individuele toegangsgewoonten van de gebruikers. Wanneer het doorgeven van gegevens noodzakelijk is [bijvoorbeeld in het kader van deelname aan onlinestudies], worden de gegevens pas nadat de gebruiker daartoe zijn uitdrukkelijke voorafgaande toestemming toe heeft verleend, doorgegeven (z. ook gegevensbescherming).

0 beoordeling(en) (0 ø)

Ondernemingen die de DocCheck login willen gebruiken op hun website, kunnen zich hier registreren voor DocCheck CReaM.

Met DocCheck CReaM kunt u de html-code voor de integratie van de login opzetten.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

0 beoordeling(en) (0 ø)