Met het gratis DocCheck wachtwoord krijgt u toegang tot meer dan 2500 websites met beschermde medische inhoud. Dankzij uw DocCheck-wachtwoord hoeft u zich dus niet apart te registreren op elke beschermde website die u interesseert. Met het DocCheck-wachtwoord hebt u (bijna) overal toegang!

25 beoordeling(en) (3.76 ø)

Om u bij DocCheck in te loggen, hebt u behalve uw wachtwoord ook uw gebruikersnaam nodig. U dient beide exact zo in te geven, zoals opgegeven bij uw registratie.

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u het hier resetten en een nieuw wachtwoord vastleggen.

Het kan echter eventueel ook liggen aan de instellingen van uw browser. Om DocCheck in al zijn facetten te kunnen gebruiken, moet u

Als het nog altijd niet lukt, kunt u zich tot ons supportteam wenden.

30 beoordeling(en) (4 ø)

U krijgt met het DocCheck-wachtwoord heel gemakkelijk toegang tot meer dan 2500 medische websites. Stuur ons daartoe eenmalig een beroepsbewijs, dat bevestigt dat u in de geneeskundige sector werkt. Als bewijs daarvan aanvaarden we bijvoorbeeld een kopie

Als alternatief kunt u ons een ander officieel document sturen, bijvoorbeeld een kopie van uw diploma of een brief van uw werkgever op briefpapier van het bedrijf, die u en uw overste ondertekenen.

Visitekaartjes en internetpagina's kunnen we niet aanvaarden als bewijs.

Het bewijs stuurt u ons gewoon via e-mail of uploadt u hier. Verder kan het natuurlijk ook met een fax naar +32 (0)2-736-22-75.

Na ontvangst van uw attest of dergelijke activeren we u DocCheck-wachtwoord werkdagen binnen 24 uur en laten u dat weten via e-mail.

24 beoordeling(en) (4.04 ø)

Hier kunt u zich heel gemakkelijk registreren. Met de registratie verkrijgt u het DocCheck-wachtwoord en daarmee toegang tot de DocCheck Community en onze diensten.

Tijdens en na de registratie kunt u  ons een bewijs sturen, dat bevestigt dat u een medisch beroep uitoefent. Daarmee krijgt u toegang tot meer dan 2500 beschermde websites met medische inhoud.

20 beoordeling(en) (3.95 ø)

Ja, ook wanneer u geen arts of apotheker bent, kunt u zich hier registreren en profiteren van de medische diensten bij DocCheck.

Met het DocCheck-wachtwoord krijgen medische vakkringen toegang tot ruim 2500 beschermde websites. De beheerders van die websites beslissen echter zelf wie ze toegang verlenen tot hun pagina's. Het kan dus zijn dat u als kwakzalver, medisch journalist of werknemer actief in de farmaceutische industrie geen toegang krijgt tot een website die zich alleen op dokters richt. DocCheck kan daar niets aan doen.

14 beoordeling(en) (4.29 ø)

Dat komt omdat de websitebeheerders zelf bepalen welke beroepsgroepen toegang krijgen tot hun beschermde informatie.

Sommige beheerders geven alleen toegang tot hun beschermde webpagina's aan bepaalde groepen, zoals dokters of apothekers. De DocCheck-Login functioneert hier zoals een deurwachter, DocCheck heeft echter geen invloed op wie welke websites mag bezoeken. Lees daarover ook onze gebruiksvoorwaarden.

6 beoordeling(en) (4.17 ø)

Stuur ons gewoon een kopie van uw aanstellingsattest of uw dokters-/apothekersbewijs met vermelding van het vakgebied waarin u werkt. Ons faxnummer, adres en verder ook een handige upload-optie (b.v. voor scans of digitale foto's van oorkonden en attesten) vindt u hier.

We zetten uw DocCheck-wachtwoord voor studenten binnen 24 uur om in een volwaardig wachtwoord en informeren u daarover via e-mail

Nog geen premiumlid? Als gebruiker van DocCheck Pro profiteert u van volledige toegang tot alle diensten van DocCheck en DocCheck.

5 beoordeling(en) (4.6 ø)